Zonnig strand

Mooie brede stranden. Heilzaam badwater. Het strand van Domburg staat vooral bekend, net als de rest van Walcheren, om zijn karakteristieke paalhoofden, kenmerkende strandhuisjes en natuurlijk alle voorzieningen: strandpost, hippe strandpaviljoens, speelvoorzieningen op het strand en loopvlonders. 

Centrum

Chique boetieks, gezellige winkels, een sfeervolle boulevard, een groot aanbod van de beste restaurants en hippe terrassen. Domburg is het hele jaar aantrekkelijk!

De beste swells

Domburg is één van de beste surfspots. Zon, zee en strand: de ideale combi om te surfen. Maar ook voor een potje skimboard of suppen kun je hier uitstekend terecht. 

Pittoresk Veere

Het mooiste stadje van Zeeland; Veere. Bomvol historie en monumenten. Direct aan het Veerse Meer waar je heerlijk windsurft, met een bootje het water op gaat of geniet in één van de goede restaurants. En vergeet niet te shoppen in de verschillende winkeltjes!

Proef Zeeland

De kaasboerderij, vers gemaakt yoghurt-ijs, bloemenpluktuin en nog veel meer. Rondom Domburg vind je een groot aanbod van streekproducten. Leuk om te ontdekken, nog leuker om te proeven ;-)

Fietsen

Zeeland is een 5* fietsprovincie. Met uitgestrekte fietspaden, veilig en met tal van voorzieningen onderweg. Langs het water of juist beschut...  altijd met frisse zeewind in de neus en een grandioos uitzicht!
Huur online je fiets bij Rijwielshop Westkapelle, hier vind je een groot aanbod fietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Bezorgen is mogelijk.